Баклажани консервовані

Більше рецептів в розділі Консервація.

Інгредієнти:

1 кг 400 г баклажанів,

100 г борошна,

250 г цибулі,

600 г помідорів,

100 г олі.

перець, сіль — за смаком.

Приготування:

Баклажани вимити,  нарізати кружаль­цями,  посолити.  Через 30 хв,  коли з’явить­ся сік,  віджати баклажани й обполоскати їх водою.  Посипати перцем,  обкачати у бо­рошні й обсмажити в олії. Ріпчасту цибулю спасерувати на олії.  Додати нарізані помідо­ри, посолити.  Гарячі смажені баклажани,  упереміш з цибулею і помідорами,  укласти в чисті простерилізовані банки (півлітрові), закрити кришками і стерилізувати 10 хв у гарячій воді. Закрутити кришками.