Перець з часником і петрушкою

Більше рецептів в розділі Консервація.

 

Інгредієнти:

6 кг. перцю.

3 головки часнику.

Пучок зеленої петрушки.

Заливка на 1 л. води:

2 стакани рослинної олії.

1 стакан оцту.

2 ст.ложки цукру.

3 ст. ложки солі.

Лавровий лист.

Приготування:

3 кг. червоного і 3 кг. жовтого перцю вимити, видалити плодоніжки і насіння, розрізати на 2 частини. У киплячому маринаді варити перець 3 - 4 хвилини. Укласти перець в стерелізовані банки, пересипаючи часником і петрушкою, залити маринадом, в якому він варився. Стерелізувати: півлітрові банки - 10 хвилин, літрові - 15 хвилин, закатати.