Сьомга на пару

Більше рецептів в розділі Страви з риби і морепродукців.

 

Інгредієнти:
Знадобиться на 2 порції:
4 стейків сьомги
2 ст. ложки соєвого соусу
1 ч. ложки лимонного соку

Приготування:
Змішуємо лимонний сік і соєвий соус. Стейки кладемо в посуд, заливаємо маринадом, ховаємо в холодильник на 30-40 хвилин. Дістаємо і відварюємо на пару 15-20 хвилин.

Якщо нема пароварки, можна використовувати металевий друшляк. Наливаємо в каструлю приблизно 1/3 води, зверху поміщаємо друшляк так, щоб між його дном і поверхнею води було приблизно 2 см. Кладемо в друшляк рибу і накриваємо кришкою. Доводимо воду до кипіння і варимо рибу до готовності.

Подавати з гарніром з бурого рису, парових овочів.