Пісна риба, тушкована з часником

Більше рецептів в розділі Страви з риби і морепродукців.

Інгредієнти:

Філе будь-якої риби - 500 г.

Перець солодкий червоний - 2-3 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Часник - 2-3 зубчика

Борошно - 2 ст.л.

Томат-пюре - 2 ст.л.

Кріп - 1/2 пучка + для подачі

Сіль, перець за смаком

Олія для смаження

Приготування:

Філе наріжте порційними шматками, посоліть, поперчіть, обваляйте в борошні і обсмажте на олії з двох сторін по 5хв.

Цибулю наріжте кільцями і спасеруйте на олії. Додайте нарізаний солодкий перець і томат-пюре. Протушкувати все разом 4-5хв.

Викладіть в сотейник тушковані овочі, налийте 1/3 склянки води і доведіть до кипіння.

Зверху викладіть шматочки риби, додайте часник, розтертий з сіллю, подрібнений кріп і тушкуйте 10 в.