Лосось під томатно -кукурудзяною сальсою

Більше рецептів в розділі Страви з риби і морепродукців.

Інгредієнти:

Філе лосося -  500 гр.

Консервована кукурудза - 100 гр.

Цибуля - 1 шт.

Помідор - 1 шт.

Томатна паста - 30 гр.

Сіль, мелений чилі, шпинат.

Приготування:

З лосося зняти шкіру і вибрати кістки. Нарізати порційними шматками,  викласти у форму для випікання і посолити. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії. Помідор нарізати маленькими кубиками і додати до цибулі. Тушкувати 2 - 3 хвилини. Додати кукуруду, томатну пасту і дрібно нарізаний шпинат.

Посолити, поперчити. Перемішати і відключити вогонь. Викласти отриману сальсу на шматочки лосося і поставити запікатися у розігриту до  t 200  духовку на 15 - 20 хвилин.