Аджапсандал

Більше рецептів в розділі Страви з овочів.

Аджапсандал

Час приготування: 1 година 10 хвилин

Інгредієнти на 6 порцій:
1 кг баклажанів
600 г помідорів
500 г картоплі
2 стручки солодкого перцю
4-5 головок ріпчастої цибулі
2 зубчики часнику
1 стакан олії
по 5 гілочок зелені (кінза, базилік, петрушка, чебрець)
2 лаврових листа
мелений чорний перець
сіль

Приготування:
Цибулю наріжте кубиками і обсмажте на олії, потім додайте очищені від шкірки і нарізані кубиками баклажани. Через 10 хвилин покладіть лавровий лист, нарізаний кубиками солодкий перець, очищені від шкірки і нарізані кубиками помідори. Тушкуйте протягом 10 хвилин.

Додайте нарізану дрібними кубиками картоплю, посоліть, поперчіть, покладіть рубані зелень і часник, накрийте кришкою і тушкуйте до готовності картоплі. Можна готувати страву, уклавши всі інгредієнти шарами.

При подачі оформіть зеленню.