Свіжа картопля з м'ясом

Більше рецептів в розділі Страви з овочів.

 

Інгредієнти: 

800 г м'яса (баранина,свинина, яловичина)

3 стебла зеленої цибулі

1 кг картоплі

1/2 пачки вершкового масла

1 ложка борошна

1 ложка червоного меленого перцю

по 1 пучку петрушки і кропу

сіль

Приготування: 

Наріжте м'ясо на шматки (3-4 на порцію), залийте його 3 склянками теплої води і додайте нарізану цибулю. Готувати, поки м'ясо не стане м'яким. Додати картоплю, нарізану скибочками, і коли буде наполовину зварена - масло, паприку і трохи борошна. За п'ять хвилин до готовності зніміть блюдо з вогню, додайте дрібно нарізану петрушку і кріп. Подавати з салатом.