Капустяний шніцель з цибулею

Більше рецептів в розділі Страви з овочів.

Інгредієнти на 6 порцій:

Час приготування – 35 хвилин

капуста білокачанна 1/2 качана

цибуля ріпчаста 3 головки

яйця 2 шт.

сухарі панірувальні 1 стакан

борошно пшеничне 3 ст. ложки

цибуля зелена 1 пучок

олія рослинна 1 стакан

цукор 1 ст. ложка

чатні овочевий 6 ст. ложок

сіль

Приготування:

Капусту розберіть на листя, опустіть в киплячу підсолену воду і варіть 5 хвилин, потім вийміть і охолодіть.

Ріпчасту цибулю наріжте кільцями, запаніруйте в борошні й обсмажте на олії.

Яйця збийте з двома столовими ложками води.

Листя капусти вмочіть в яйця, запаніруйте в сухарях і обсмажте на олії до утворення золотистої скоринки.

При подачі шніцелі викладіть на блюдо, поруч викладіть овочевий чатні, посипте рубаною рубаним ріпчастою і зеленою цибулею.