Капустяний торт

Більше рецептів в розділі Страви з овочів.

Інгредієнти:

500-600 г капусти

3-5 столові ложки борошна

3 яйця

Сіль, перець, спеції за смаком

2 цибулини

2-3 морквини

500 г фаршу

100 г тертого сиру

3-4 столові ложки майонезу

Олія для смаження

Зелень

Приготування:

Капусту дрібно нашаткувати або подрібнити в блендері. Додати яйця, сіль, перець, спеції за смаком і борошно. Все перемішати. На сковороді спекти млинці, остудити.

Цибулю подрібнити, на крупній тертці подрібнити морквину - все обсмажити. Посолити, поперчити. Фарш посолити.

Змастити капустяні млинці сирим фаршем, зверху викласти шар морквини з цибулею, зелень. Все скласти один на одного за цим принципом.

Викласти торт на деко , змастити масою сиру і майонезу. Випікати в духовці 15-20 хвилин при 180 С.