Баклажан фарширований

Більше рецептів в розділі Страви з овочів.

Інгредієнти:

  1. Баклажан 4 шт.
  2. Помідори 8 шт.
  3. Оливкова олія 5 ст.л. (Можна і рослинне)
  4. Сир моцарела 200-250 гр. (Можна замінити будь-яким іншим сиром)
  5. Розмарин 2 гілочки

Приготування:

  1. Баклажани вимити, обсушити за допомогою паперового рушника.
  2. Баклажан розрізати впоперек на 2 частини.
  3. Баклажан збризнути оливковою олією і запікати в духовці на великому вогні близько 5 хвилин.
  4. Помідори надрізати навхрест, обдати окропом і видалити шкірку.
  5. Помідори нарізати дрібними шматочками.
  6. Запечені баклажани дістати з духовки, злегка присипати сіллю, викласти в серединку помідори, зверху присипати дрібно рубленим розмарином, покласти по пару шматочків мо
    царелли і запікати в духовці при температурі в 200 градусів близько 15 хвилин.