М'ясний завиванець з яєчнею

Більше рецептів в розділі Страви з м’яса.

 

Інгредієнти:

1 кг яловичини,

2 цибулини,

1 яйце,

2 шматочки булки,

1 ст. ложка вершкового масла,

2 ст. ложки сухарів,

1/2 склянки молока,

 сіль, перець за смаком.

Для фаршу:

2 яйця,

1-2 морквини

1/2 ст. ложки вершкового масла,

2 ст. ложки сметани,

сіль за смаком.

Прготування:

Підготовлену яловичину пропустити через м’ясорубку, додати розмочену в мо­лоці булку, пасеровану на вершковому маслі цибулю й вдруге пропустити через м’я­сорубку. Після цього покласти яйце, перець, сіль, сметану й усе добре перемішати.

Підготовлені для фаршу яйця збити зі сметаною, додати нарізану варену морк­ву, посолити й засмажити яєчню.

М’ясну масу розкласти на дошці товстим шаром, покласти на неї начинку — яєч­ню, згорнути валиком, замазати кінці і край, покласти на лист, змащений жиром, по­верхню змазати збитим яйцем, посипати сухарями, проколоти в 2-3 місцях і жарити в духовці 1 год.

Охолоджений завиванець перед подаванням на стіл нарізати скибочками й укла­сти на блюдо.