Телятина тушкована з овочами

Більше рецептів в розділі Страви з м’яса.

 

Інгредієнти на 1 порцію:
100 гр. філе пісної телятини
1 цибуля порей біла частина 70 гр.
1 морква
60 гр. брокколі
2 ст.л. оливкова олія
0.5 ч.л. мелена копчена паприка
1/4 ч.л. мелений імбир
1/4 ч.л. мелений кардамон
1/4 ч.л. мелений мускатний горіх
1 лавровий лист
сіль за смаком
500-600 мл. овочевий бульйон

Приготування:
М'ясо нарізати невеликими кусочками. Обжарити на оливковому маслі. Налити бульйон 500 мл., зменшити вогонь і готувати до готовності м’яса. Бульйон в той момент повинен випаруватися. Додати до м'яса нарізану моркву, броколі розділену на суцвіття, нарізану кільцями цибулю порей обсмажити, приправити спеціями, сіллю і лавровим листом.

Налити при необхідності ще близько 100 мл. бульону. Закрити кришкою і готувати до готовності. Готову страву можна полити лимонним соком!