Бастурма по-вірменськи

Більше рецептів в розділі Страви з м’яса.

Бастурма по-вірменськи

Час приготування - 35 хвилин + маринування

Інгредієнти на 4 порції:
м'якоть яловичини (вирізка) 600 г
цибуля ріпчаста 2 шт.
оцет винний 1/2 склянки
перець чорний мелений 2 щіпки
сіль

Приготування:
Яловичу вирізку наріжте кубиками масою 30-40 г., посоліть, поперчіть, додайте нарізану кільцями ріпчасту цибулю, полийте оцтом і поставте на 5-6 годин у холодне місце для маринування.

М'ясо нанижіть на шампури і смажте над вугіллям, часто перевертаючи, до утворення рум'яної скоринки.

Викладіть бастурму на блюдо. На гарнір подайте зелену цибулю, лимон, зелень, зерна граната і часточки грейпфрутів.

Щоб додати страві пряний аромат, під час смаження посипте гаряче вугілля сумішшю мелених сушених трав.