Відбивні гриль з медом і фісташками

Більше рецептів в розділі Страви з м’яса.

Відбивні гриль з медом і фісташками

Час приготування - 50 хвилин + маринування

Інгредієнти на 6 порцій:
м'якоть свинини ( корейка) 1 кг
фісташки 50 г
сік лимонний 2 ст. ложки
мед 2 ст. ложки
олія оливкова 2 ст. ложки
паприка мелена 1 ст. ложка
кориця мелена 1 ч. ложка
перець червоний і чорний мелений
сіль

Приготування:
Для медової суміші розітріть мед з сіллю і прянощами, додайте лимонний сік, масло, перемішайте.

Свинину, зрізавши жир, наріжте порційними шматками і відбийте. Шматки свинини змастіть медової сумішшю, витримайте в холодильнику 2 години.

Смажте свинину на кришці барбекю або на решітці по 5-8 хвилин з кожного боку.

Відбивні укладіть на блюдо, посипте подрібненими фісташками і оформіть зеленню.

На гарнір подайте овочі гриль.

Щоб овочі приготувалися одночасно, наріжте їх шматочками однакового розміру. Спочатку починайте готувати ті, що вимагають тривалої теплової обробки, а потім додавайте продукти, які готуються швидше.