Стейки з баранини з цибулею

Більше рецептів в розділі Страви з м’яса.

Стейки з баранини з цибулею

Час приготування - 30 хвилин + маринування

Інгредієнти на 2 порції:
баранина (окіст, ниркова частина корейки ) 400 г
цибуля ріпчаста 1-2 головки
часник 1 зубчик
зелень петрушки або кінза 2-3 гілочки
лимон 1 шт.
перець чорний мелений, сіль

Приготування:
Баранину очистіть від плівок, розріжте поперек волокон на 2 порційних шматка.

Для маринаду дрібно рубані цибулю, часник і зелень з'єднайте, поперчіть, посоліть.

З лимона відіжміть сік, змішайте його з маринадом.

Стейки посипте свіжомеленим перцем.

Змастіть стейки приготовленим маринадом, укладіть в чашку і витримайте під кришкою 3-4 години.

Смажте стейки на решітці, перевертаючи, до готовності.

При подачі гарніруйте стейки.