Потрухи курячі, тушковані з овочами

Більше рецептів в розділі Страви з м’яса.

 

Інгередієнти:

Потрухи курячі (шлунок, печінка, серця), крильця 600гр.

Морква - 2 шт.

Цибуля рібчеста - 2 шт.

Сіль, перець, приправа до курки - на смак.

Для соусу:

Борошно - 1 ст. ложка.

Масло вершкове - 1 ст. ложка.

Сметана - 1 склянка.

Приготування:

Підготовлені й промиті курячі потрухи обсмажити, додати нарізані часточками пасеровані моркву та цибулю, залити гарячою водою й тушкувати до готовності, заправивши наприкінці тушкування сметанним соусом, перець та сіль (або приправою до курки). Можна також додати м'ясо птиці.

Приготування соусу:

Борошно легенько підсмажити на вершковому маслі, трохи охолодити, розбавити гарячою водою, додати гарячу сметану.