Чилі кон карне з шоколадом

Більше рецептів в розділі Страви з м’яса.

Час приготування 30 хвилин

Інгредієнти на 6 порцій:
фарш яловичий 500 г
перець чилі червоний 2 шт.
цибуля ріпчаста 1 головка
часник 2 зубчики
олія оливкова 1 ст. ложка
усянмянь (китайська суміш) 1 ч. ложка
помідори і квасоля червона консервовані по 400 г
шоколад темний 85 г
сметана або вершки 4 ст. ложки
паприка копчена мелена
сіль

Приготування:
Цибулю, часник і очищений від насіння чилі дрібно наріжте і смажте на олії 4 хвилини. Додайте фарш, спеції і готуйте, помішуючи, ще 4 хвилини.

Покладіть очищені від шкірки і нарізані помідори, квасолю, поламаний шматочками шоколад, доведіть до кипіння і тушкуйте 20 хвилин, до загустіння. Посоліть за смаком.

Подавайте чилі кон карне зі сметаною чи вершками, посипавши паприкою.