Рулетики з курячого філе в апельсиновому соусі

Більше рецептів в розділі Страви з м’яса.

Рулетики з курячого філе в апельсиновому соусі

Час приготування: 40 хвилин

Інгредієнти на 4 порції:
грудки курячі 2 шт.
масло вершкове 1 ст. ложка
апельсин 1 шт.
корінь імбиру мелений 1/4 ч. ложки
сіль

для соусу:
сік 1/2 апельсина
джем апельсиновий 1/4 склянки
крохмаль картопляний 1 ч. ложка

Приготуваня:
Грудки обробити на філе. Відбийте їх, посоліть і посипте імбиром.

Апельсин розберіть на часточки і зачистіть їх від плівок.

На кожне філе укладіть по кілька часточок апельсина. Зверніть рулетики і скріпіть їх шпажками.

Рулетики злегка обсмажте на вершковому маслі. Влийте 1/2 склянки води і тушкуйте їх 20 хвилин. Потім додайте часточки апельсина, що залишилися, і тушкуйте ще 10 хвилин. Готові рулетики вийміть і поставте в тепле місце.

Для соусу до рідини, що залишилася, від тушкування рулетиків, додайте апельсиновий сік, джем, розведений у невеликій кількості води крохмаль. Посоліть і доведіть до кипіння. Покладіть в соус рулетики і прогрійте.

При подачі викладіть рулетики на блюдо. Полийте їх соусом, посипте рубаною зеленню і оформіть часточками апельсина.