Печінковий тортик навпаки

Більше рецептів в розділі Страви з м’яса.

 

 

для  млинців:

2 яйця.

300 г. молока.

6 ст. л. Муки.

Сіль і базилік.

2 ст. л. олії.

 Для начинки:

2 яйця.

300 г. печінки.

1 морквина.

1 ци­булина.

100 г. майонезу.

Сіль.

Перець.

Олія.

Приготування:

 З молока, яєць, муки, солі приготувати тісто для млин­ців.  До приготованого тіста додати дрібно порізаний ба­зилік,  добре все вимішати і смажити на олії млинці. Печінку зварити і перемо­лоти на м’ясорубці.  Додати смажену на олії моркву і цибулю, варені яйця і ще раз перемолоти.  До готової маси додати майонез, сіль, перець. Змастити млинці цією масою, викладаючи тортик