Шашлик з курки з майонезом каррі

Більше рецептів в розділі Страви з м’яса.

Час приготування 50 хвилин

Інгредієнти на 4 порції:
філе куряче 600 г
перець солодкий червоний і зелений по 1 шт.
масло рослинне 3 ст. ложки
куркума мелена 1/2 ч. ложки
насіння коріандру мелене 1-2 ч. ложки
перець чорний мелений
сіль

Для майонезу каррі:
майонез 185 г
порошок каррі 1 ст. ложка
сметана 65 г
огірок невеликий 1/2 шт.
насіння кмину 1/2 ч. ложки
м'ята рубана 2 ст. ложки

Приготування:
Філе наріжте кубиками розмірами 3-4 см.

Солодкий перець, очистивши від насіння і перегородок, наріжте квадратиками зі стороною 3-4 см.

Змішайте куркуму з насінням коріандру, меленим перцем і рослинним маслом.

Шматочки філе полийте сумішшю, накрийте кришкою і залиште при кімнатній температурі на 30 хвилин.

Для майонезу каррі огірок мілко наріжте, м'яту порубайте .

Змішайте майонез зі сметаною і порошком карі.

Додайте нарізаний огірок, насіння кмину і столову ложку м'яти , перемішайте.

Шматочки філе і перцю, чергуючи, нанижіть на шампури. Смажте шашлик по 3-5 хвилин з кожної сторони. Наприкінці посоліть.

Викладіть шашлик на блюдо. Окремо подайте майонез каррі , посипавши його м'ятою, що залишилася.