Перцеві стейки з яловичини

Більше рецептів в розділі Страви з м’яса.

Інгредієнти на 4 порції:

м'якоть яловичини 800 г
суміш перців горошком 60 г
сіль

Для соусу:
вершки 85 мл
сметана густа 150 г
бренді 2 ст. ложки
цукор 1/2 ч. ложки
сіль

Приготування:
Суміш перців подрібніть млинком або в ступці.

Яловичину, зрізавши зайвий жир, розріжте на 4 стейка. Стейки посипте подрібненим перцем, злегка втріть його в волокна м'яса.

Викладіть стейки на гарячу решітку і смажте 2-7 хвилин з одного боку до бажаного ступеня готовності.

Стейки переверніть і смажте з іншого боку ще 2-7 хвилин. Наприкінці посоліть.

Для соусу змішайте вершки зі сметаною. Влийте бренді, додайте цукор і сіль за смаком.

Викладіть стейки на блюдо, полийте соусом, оформіть зеленню. Гарніруйте вареними овочами.