Біфштекс з коріандровим маслом

Більше рецептів в розділі Страви з м’яса.

Час приготування - 40 хвилин

Інгредієнти на 4 порції:
м'якоть яловичини (вирізка) 800 г
перець чорний мелений
сіль

Для коріандрового масла:
масло вершкове 80 г
кінза і м'ята 2 гілочки
цедра апельсина терта 1 ст. ложка
корінь імбиру тертий 1 ч. ложка

Приготування:
М'якоть яловичини наріжте упоперек волокон на порційні шматки.

М'ясо злегка відбийте, зробіть насічки на поверхні, поперчіть.

Імбир натріть на дрібній тертці.

Кінзу і м'яту дрібно порубаєте.

Для коріандрового масла збийте вершкове масло, додайте зелень, цедру і імбир. Перемішайте.

Викладіть масло на фольгу і надайте йому форму ковбаски. Помістіть коріандрове масло в морозилку до застигання.

Біфштекси смажте на грилі на сильному вогні по 2 хвилини з кожного боку, перевернувши один раз. Посоліть.

Коріандрове масло наріжте кружечками.

Гарніруйте біфштекс смаженою картоплею, свіжими овочами. На біфштекс покладіть кружечок олії.