Свинина під ананасом

Більше рецептів в розділі Страви з м’яса.

 

Інгредієнти:

Свинина - 500 гр.

Помідор - 1 шт.

Цибуля -  1 шт.

Ананаси консервовані -  1,2 банки.

Сир - 100 гр.

Майонез.

Сіль.

Перець.

Приготування:

Свинину нарізати тонкими пластинами упоперек волокон на порційні шматки. Викласти на деку, посолити, поперчити. Зверху викласти нарізану тонкими кільцями цибулю, змастити майонезом. На кожен шматочок покласти тонкий кружок помідора, знову змастити майонезом. На помідори викладаємо кільцями консервованого ананаса, в середину якого поміщаємо маслину. Ставимо в заздалегідь розігріту до температури 180 духовку на 30 хвилин. Потім посипаємо тертим сиром і випікаємо ще 20 хвилин.