М’ясні кекси з сюрпризом

Більше рецептів в розділі Страви з м’яса.

 

Інгредієнти:

Свинячий фарш - 150 гр.

Цибуля - 1 шт.

Морква - 2 шт.

Яйце - 1 шт.

Манна крупа - 1,5 ст. л.

Перепелине яйце - 6 шт.

Сир - 50 гр.

Олія.

Спеції.

Зелень.

Приготування:

На розігритій сковороді обсмажити дрібно порізану цибулю на олії. Додати терту моркву і смажити, помішуючи, 5 хвилин. У мясний фарш додати обсмажені цибулю з морквою, яйце, манну крупу, спеції за смаком і все добре перемішати.

Зварити і очистити перепелині яйця. Форми для кексів наполовину наповнити підготовленим фаршем. Зверху викласти перепелине яйце. Накрити фаршем, що залишився, так, щоб яйце опинилося усередині і було повністю покрите фаршем.

Випікати в заздалегідь нагрітій до температури 180 духовці і запікати 30 - 40 хвилин . За 5 - 10 хвилин до готовності посипати кекси тертим сиром і посіченою зеленню.