Айнтопф по-швабськи

Більше рецептів в розділі Страви з м’яса.

Час приготування – 1 година

Інгредієнти на 6 порцій:

свинина (рулька без кісточки) 300 г

бекон 100 г

капуста квашена 450 г

картопля 2 шт.

гриби 200 г

морква 1 шт.

помідори 2 шт.

цибуля ріпчаста 2 головки

паста томатна 30 г

часник 2-3 зубчики

бульйон 500 г

перець червоний мелений

сіль

Приготування:

Бекон наріжте тонкими скибочками і обсмажте разом з ним рульку. Свинину і бекон перекладіть в каструлю, залийте бульйоном і варіть 20-30 хвилин. Додайте до м'яса рубану капусту і варіть ще 1 годину.

Цибулю і моркву наріжте часточками. Картоплю і гриби наріжте скибочками.

На витопившомуся від бекону жирі обсмажте спочатку цибулю і моркву, потім додайте картоплю і смажте його при безперервному помішуванні до утворення золотистої скоринки. Покладіть помідори, томатну пасту і обсмажуйте ще 5 хвилин.

До свинини з капустою, додайте обсмажені овочі і нарізані скибочками гриби. Посоліть і варіть 20 хвилин.

Готовий айнтопф поперчіть і заправте рубаним часником.

Свинина і квашена капуста - типове для німецької кухні поєднання продуктів. Та не просто свинина, а рулька в м'якій шкірці. До них додають бекон і обсмажений на витопившомуся з нього жирі цибулю, та ще часничок і перець.

Ось таке апетитне національне німецьке блюдо.