Печінковий торт

Більше рецептів в розділі Страви з м’яса.

 

Інгредієнти:

500 гр. сирої печінки,

3 цибулини,

5 яєць,

1 л. молока,

3 ст. л. олії,

3 - 4 зубчики часнику,

Майонез.

Приготування:

Сиру печінку двічі перемолоти на м"ясорубці разом з цибулею. Потрібно 1 літра свіжого молока, яке спочатку розділити так: трохи молока розводимо з меленою печінкою, вбиваємо 5 сирих яєць. У другій частині молока розводимо борошно з 1 чайною ложкою соди, погашеною оцтом, додаємо розведену печінку, добавляємо 3 столові ложки олії і замішуємо тісто, як на налисники.

Смажимо налисники. На один торт беремо 8 налисників. Коли охолонуть, перемащуємо сумішшю майонезу з часником. Верхній шар посипати тертим сором, або вареним і потертим жовтком.