М'ясне суфле (рецепт для мультиварки)

Більше рецептів в розділі Страви з м’яса.

Час приготування – 1 година

Інгредієнти на 2 порції:

м'якоть телятини 250 г

хліб пшеничний черствий 1 скибочка

кукурудза консервована 1 ст. ложка

перець солодкий 1/2 шт.

молоко 1/2 склянки

яйця 2 шт.

мускатний горіх мелений 1/4 ч. ложки

масло вершкове 1 ст. ложка

перець чорний мелений

сіль

Приготування:

Хліб без скоринки замочіть в молоці, потім відіжміть. Телятину пропустіть через м'ясорубку, додайте замочений хліб і пропустіть через м'ясорубку ще раз.

У фарш додайте рубаний солодкий перець і кукурудзу, що залишився від замочування хліба, молоко і яєчні жовтки. Масу приправити мускатним горіхом, посоліть, поперчіть і перемішайте. Яєчні білки збийте до стійкої піни і введіть у фарш.

Викладіть приготовану масу в змащені маслом формочки, поставте в контейнер-пароварку. Накрийте формочки плівкою і готуйте в програмі «Варка на пару» по інструкції до програми.

При подачі полийте суфле розтопленим вершковим маслом. Гарніруйте відварною спаржею.

В якості добавок до суфле можна використовувати різноманітні овочі, наприклад, зелений горошок, стручкову квасолю або спаржу.