Плов з яловичини (рецепт для мультиварки)

Більше рецептів в розділі Страви з м’яса.

Час приготування – 1 година 30 хвилин

Інгредієнти на 4 порції:

м'якоть яловичини 400 г

рис 140 г

олія рослинна 4 ст. ложки

цибуля ріпчаста 1 головка

морква 1 шт.

томатне пюре 1 ст. ложка

зерна граната 3 ст. ложки

часник 3 зубчики

сіль

Приготування:

Рис промити до чистої води. Моркву і цибулю наріжте кубиками. М'ясо наріжте шматочками по 20 г, посоліть. Чашу мультиварки змастіть маслом. Покладіть в чашу цибулю, моркву, м'ясо і рис.

Вилийте в чашу мультиварки 1 склянку води, додайте томатне пюре, часник, посоліть. Виберіть програму «Плов» і готуйте з інструкції до програми. Після приготування перемішайте плов.

При подачі посипте рубаною зеленню і зернами граната.

Щоб плов вийшов більш ароматним, використовуйте додаткові приправи - зіру і барбарис.