Фаршировані ракушки

Більше рецептів в розділі Страви з м’яса.

Інгредієнти:

1 кур. грудка

400 гр. печериць

1 велика цибулина

100 гр. твердого сиру

3 ст.л. сметани

Приготування:

Начинка: тонкою соломкою ріжемо курку, цибулю, гриби. Цибулю пасируєм  на оливковій або рослинному маслі до прозорості м'ясо і через 4-5 хв. гриби, сіль, перець. Обсмажувати до випаровування вологи з грибів, додати сметану, тушкувати хв 5. Начинка готова.

Приготування: Мушлі відварити, відкинути на друшляк і дати трохи охолонути, щоб в руки можна було взяти. Ложечкою беремо начинку і фаршируємо кожну мушлю, "вкриваючи" тертим сиром. Для зарум`янювання начинені черепашки ставимо в духовку.