Тарталетки з картоплі з курячим філе під часниково - сирним соусом

Більше рецептів в розділі Страви з м’яса.

Інгредієнти:

Філе курки - 700 г

Майонез - 200 г

Часник - 3 зубчика

Картопля - 6-8 шт (великі)

Сир - 100-200 г

Зелена цибуля

Сіль

Приготування:

1. Куряче філе нарізати середніми кубиками. У сковороду налити водички (близько склянки), додати майонез і викласти шматочки курячого філе. Посолити. Тушкувати під кришкою 30 хв. Додати нарізаний часник. Начинка для тарталеток готова.

2. Тепер будемо чистити картоплю. Почистили, помилі.Трем картоплю на тертці. посолити!

3. Далі беремо формочки для кексів. Наприклад, з антипригарним покриттям. Добре змащуємо їх соняшниковою олією.

4. Викладаємо у формочки терту сиру картоплю, так, щоб це було у формі кошичків. У середину викладаємо курку з часником.

5. Ставимо в розігріту духовку (температура ~ 240 градусів) на 20-25 хвилин.

6. Поки тарталетки сидять в духовку, трьом сир на тертці ріжемо зелений лук. Сир і цибулю перемішуємо.

7. Після закінчення 20-25 хвилин дістаємо тарталетки з духовки і посипаємо їх зверху сиром з цибулею.

8. Ще раз відправляємо їх у духовку, хвилин на 5-10.