Ханум

Більше рецептів в розділі Страви з м’яса.

Інгредієнти:

для тіста:

1 яйце,

50-100 мл вода,

1-2 ст. ложки рослиної олії,

мука.

Приготування:
Замісити круте тісто. Готуємо начинку. На велику тертку натираємо 2 моркви і 2 цибулі, злегка обсмажуємо. У м'ясний фарш додаємо спеції. Тонко розкачуєм тісто, викладаємо м'ясний фарш, на нього овочевий. Звертаємо в щільний рулет, укладиаєт на змащену маслом пароварку (або в каструлю). У воду додаю лавровий лиcт, запашний перець і трохи солі. Варити 40 хвилин. Викласти в блюдо, полити олією. Подати томатний або сметанний соус.