Шашлик із мяса курчати та свинини

Більше рецептів в розділі Страви з м’яса.

Інгредієнти:

100 г м’яса курчати,

100 г напівжирної свинини,

20-30 г сала,

1 цибулина,

сіль, чорний перець, мелений солодкий червоний перець, крихти черствого хліба,

1 лимон, гірчи­ця, олія, вершкове масло.

Приготування:

М’ясо й сало нарізати кубиками і нанизати послідовно на дерев’яний рожен. Підготовлений шашлик витримати близько 1 год в суміші олії, лимонного соку, чорного перцю (горошком) і солі. Потім відцідити, обваляти в хлібних крих­тах, змішаних із сіллю, меленим чорним і червоним солод­ким перцем, і смажити на сильно нагрітій решітці. Підсма­жений шашлик покласти на зварений у бульйоні й посипаний зеленню петрушки рис, збризнути розтопленим вершковим маслом (декількома краплями) і подати.