Домашні ковбаски з гарніром з капусти, моркви та гарбуза

Більше рецептів в розділі Домашні ковбаси і сири.

Домашні ковбаски з гарніром з капусти, моркви та гарбуза

Інгредієнти:
фарш свинячий 300 г
цибуля ріпчаста 2 головки
часник 3 зубчики
грудинка копчена 80 г
капуста білокачанна 200 г
морква 100 г
гарбуз 100 г
перець
сіль

Приготування:
Свинячий фарш змішайте з подрібненою цибулею, часником і грудинкою. Посоліть, поперчіть за смаком.

Використовуючи харчову плівку, сформуйте ковбаски (вузлики краще зав'язати).

Опустіть їх в киплячу воду і варіть хвилин 10.

Готові ковбаски звільніть від плівок і готуйте на грилі 5-10 хвилин.

Як гарнір в них підійде тушкована капуста: нашинкуйте капусту, викладіть на сковороду, додайте цибулю, моркву і гарбуз. Підлийте  трохи води, посоліть, поперчіть і тушкуйте близько 10 хвилин.