Шоколадні тальятеле

Більше рецептів в розділі Цукерки.

Час приготування 1 година

Інгредієнти на 4 порції:
борошно пшеничне 200 г
какао-порошок 50 г
цукрова пудра 20 г
яйця 2 шт.
шоколад білий 50 г
вершки 200 г
пластівці мигдалю 20 г

Приготування:
Борошно просійте з какао-порошком і цукровою пудрою. Додайте яйця і замісіть тісто. Скачайте тісто в кулю, загорніть в харчову плівку і залиште на 30 хвилин.

Тісто розкачайте в тонкий пласт і наріжте у вигляді довгої локшини. Відваріть тальятеле в підсоленій воді, відкиньте на друшляк і дайте воді стекти.

Для соусу шоколад розтопіть і змішайте з вершками.

Гарячі тальятелле полийте приготованим соусом і подавайте, посипавши пластівцями мигдалю.