Фруктове асорті з креветками

Більше рецептів в розділі Фруктові десерти.

Інгредієнти на 8 порцій:
ананас 1 шт.
персики 4-5 шт.
полуниця 1 стакан
креветки 15-20 шт.
сметана 1/3 склянки
цукор 1 ст. ложка
перець червоний мелений

Приготування:
Ананас розріжте навпіл, з кожної половинки вийміть частину м'якоті і наріжте її скибочками.

Персики, видаливши кісточки, наріжте скибочками, ягоди полуниці розріжте. Креветки відваріть в підсоленій воді, охолодіть, очистіть.

У поглиблення в половинках ананаса укладіть шарами креветки, скибочки персиків і ананаса, полуницю.

При подачі полийте фаршировані половинки ананаса сметаною, змішаною з цукром і перцем.