Фруктово-ягідна тарілка з горішками

Більше рецептів в розділі Фруктові десерти.

Пісна фруктово-ягідна тарілка з горішками

Час приготування: 30 хвилин

Інгредієнти на 4 порції:
виноград зелений і чорний без кісточок по 1 кисті
апельсини 2 шт.
сливи 8 шт.
ківі 3 шт.
ягоди (полуниця, черешня) 50 г
суміш горіхів 100 г

Приготуваня:
Горіхи підсушіть в духовці.

Ягоди і виноград промийте і викладіть на рушник. Апельсини, сливи і ківі промийте та висушіть.

Апельсини і ківі наріжте кружечками.

Підготовлені фрукти, ягоди та горіхи викладіть на блюдо, чергуючи за кольором.