Фруктовий салат в ананасах
Час приготування - 35 хвилин
Інгредієнти на 4 порції:
ананаси невеликі 2 шт.
яблуко 1 шт.
груші 3 шт.
виноград зелений 200 г
лікер ананасовий 1 ст. ложка
цукор
Приготування:
Ананаси розріжте уздовж навпіл. Видаліть серцевину, вийміть м'якоть і наріжте її шматочками.
Груші очистіть від серцевини і наріжте часточками.
Яблуко очистіть від шкірки і серцевини і наріжте скибочками.
Ягоди винограду розріжте навпіл і видаліть кісточки.
Яблука та груші змішайте з м'якоттю ананаса і виноградом. Салат посипте цукром, збризніть лікером і витримайте під кришкою в холодильнику до повного розчинення цукру.
При подачі викладіть салат в половинки ананасів і оформіть листочками м'яти.