Банани на шпашках у шоколаді

Більше рецептів в розділі Фруктові десерти.

Інгредієнти:

6 однакових маленьких бананів,

2 плитки чорного шоколаду (200 г),

1/2 склянки очи­щених і дрібно посічених лісових горішків,

1/2 склянки сухого натертого бісквіту.

Приготування:

Натертий на дрібній тертці чорний шоколад поставити на повільний вогонь і роз­топити. В окремому посуді змішати дрібно посічені лісові горішки із натертими бісквітними сухарями. Спілі банани обчистити й надіти кожний на шпажку. Тримаю­чи за кінчик шпажки, опустити банан у розтоплений шоколад, а потім обваляти в суміші горіхів і сухих бісквітних сухарів. Готові банани розкласти порціонно на невеликі тарі­лочки й подавати разом з вершковим морозивом.